Schieten op vrijdagmiddag!

Written by ton goossens on . Posted in Nieuws

Vanaf 5 oktober 2012 is er elke vrijdag voor elke verlofhouder de mogelijkheid geboden om te komen schieten in ons Schietsportcentrum.We zijn echter genoodzaakt om uitsluitend na telefonische afspraak deze vrijdag te hanteren.

Alle banen zijn dan voor iedereen beschikbaar vanaf 12.00 in de ochtend tot 16.00 uur in de namiddag. Daarna zijn de banen weer beschikbaar in verenigingsverband. Iedereen is dan van harte welkom die een schietbeurt wilt inhalen cq gewoon een zinvolle invulling wil geven aan de vrijdag.

Ton en Gerda zijn dan de gehele dag aanwezig en voor een hapje en drankje wordt dan gezorgd.

Indien men dan gebruik maakt van de banen kost dit € 5 per uur. Men kan dan meerdere malen op verschillende tijdstippen op verschillende banen (25 en 100 meter baan) schieten. Er wordt voor deze beurt een presentielijst voor akkoord door beheer afgestempeld die dan later kan worden overgenomen door de betreffende vereniging in het beurtenboekje van een ieder. Mochten jullie al op voorhand interesse hebben om op vaste tijdstippen gebruik te maken van het schietsport centrum, dan is het mogelijk om dit aan onze beheerders kenbaar te maken en te reserveren.

Met vriendelijke groet, Ton en Gerda Savelkoul (Beheer Schietsport Centrum Stein) Bestuur E.S.S.