BHV mail

Geacht bestuur KNSA, Gisteren is op onze besturenvergadering het item BHV aan de orde geweest.De situatie is als volgt: Ons schietsportcentrum te Stein herbergt 70 verenigingen die gebruik maken van de banen.  Er zijn verenigingen die bhv-ers in hun midden hebben, maar ook verenigingen zonder. We hebben een beheerderspaar voor het runnen van de kantine en deze mensen zijn iedere dag aanwezig in het schietsportcentrum. Zij gaan op cursus voor het BHV diploma. Er is dus altijd minimaal 1 BHV-er aanwezig in het schietsportcentrum. Vraag: is dit voldoende voor alle verenigingen en dus ook voor de verenigingen die geen BHV-ers hebben, of moeten er binnen de vereniging minimaal 2 of 3 bhv-ers zijn? Gaarne uw reactie. Met vriendelijke groet, Michel Bouts Voorzitter Exploitatiestichting Schietsportcentrum Stein.

De reactie van de KNSA op de bovenstaande mail:

Geachte heer Bouts, Er bestaat geen voorwaarde voor BHV’ers bij schietsportverenigingen; ook niet als onderdeel van het programma Basiscertificering. Daarentegen is het wel aanbevelenswaardig, en zeker in uw accommodatie die zoveel verenigingen herbergt.

Met vriendelijke groeten,

S. Duisterhof, Directeur Koninklijke Nederlandse Schietsport Associatie e-mail: bestuur@knsa.nl   Postbus 303 3830 AJ  LEUSDEN tel. +31-33-4622388 fax. +31-33-4650626 e-mail: info@knsa.nl www.knsa.nl