Mededelingen corona

Corona maatregelen Schietsportcentrum Stein 

Op 26 november zijn nieuwe regels aangekondigd in verband met Corona. Deze zullen ingaan op zondag 28 november om  17.00 uur en zeker 3 weken duren.  Op 19 december zullen dan mogelijk verder aanpassingen volgen.

Het schietsportcentrum wordt gesloten vanaf 17.00 uur. Door de week zal er dus geen beheer aanwezig zijn en blijft het centrum gesloten.

Wat de vrijdag betreft kunnen alle leden vanaf 12.00 uur gebruik maken van de banen. Hiervoor wordt geen vergoeding in rekening gebracht. Uiteraard moeten we wel rekening houden dat we met leden van diverse verenigingen naast elkaar staan en verder even zelf in de gaten houden of er meerdere schutters in de wacht staan of niet. Normaal heeft elk lid aan een uur voldoende en kan de volgende gebruik maken van de banen.

Iedereen moet verder in het bezit zijn van een QR code en of een negatief testbewijs.

Verder zal iedereen de normale gangbare regels in acht nemen m.b.t handen wassen, afstand houden (1,5 meter) en een mondkapje dragen bij rond wandelen. Ook moeten we niet met meer dan 4 leden samen aan tafel zitten. We zullen gepaste afstand moeten bewaren. Dit moge voor iedereen duidelijk zijn.

Uiteraard hopen wij dat een ieder begrip toont voor deze situatie en zich aan de aangekondigde regels houd. Zorg dat je gevaccineerd bent en een QR code of testbewijs kan laten zien indien hiernaar gevraagd wordt.

Als laatste: blijf gezond en geniet van het schieten.