Over ons

Over ons

De accommodatie

Schietsportcentrum Stein beschikt over een 100-meter schietbaan en drie 25-meter schietbanen met automatische transportinstallaties. Het complex is geheel overdekt waardoor vrijwel alle activiteiten binnenshuis kunnen plaatsvinden. Er kan geschoten worden met diverse kalibers geweer en handvuurwapens.

Het centrum beschikt daarnaast over twee gezellige kantines en een groot overdekt buitenterras met buitenbar. Het complex is aangekleed met sfeervolle blokhutten voor het organiseren van western activiteiten. In geval van slecht weer kan uitgeweken worden naar onze tent van zes bij twaalf meter met stevige vlondervloer.

Tijdens western weekenden is overnachten op het aangrenzende weiland mogelijk. De faciliteiten zoals elektriciteit, water en toiletten zijn hiervoor aanwezig.

Het pand is zowel binnen als buiten beveiligd met toegangscontrole en camerabewaking om de veiligheid van schutters en bezoekers te waarborgen. Ons centrum is bovendien rolstoelvriendelijk ingericht met een mindervalidentoilet en een rolstoellift. Het gehele complex is in overleg beschikbaar voor activiteiten die in relatie kunnen worden gebracht met de schietsport. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Nieuws

Het geheim van Stein
Ons schietsport centrum is verschenen in het nieuwsblad van de KNSA. Om dit nieuwsblad te lezen, Klik hier

Fotoboek

  • Klik hier om ons fotoboek te bekijken over het Doelen schieten.
  • Klik hier voor een impressie van onze western weekenden.