Agenda

Agenda

Schietsportcentrum Stein organiseert regelmatig leuke en interessante activiteiten. Houdt onze website en Facebookpagina in de gaten voor de agenda.

In de zomer is ons gezellige buitenterras open. Kom eens langs om een terrasje te ‘pikken’ in ons sfeervolle westerndorp.

Wedstrijden

Bekijk hier de wedstrijdkalender van 2024

Individueel gebruik van de banen

Het is mogelijk, in overleg met de beheerders, de banen op vaste tijdstippen te reserveren. De schietbeurt kan toegevoegd worden aan uw beurtenboekje aan de hand van de afgetekende presentielijst. De beheerders zijn de gehele dag aanwezig en voor een hapje en drankje wordt gezorgd.

Western Shooting

Jaarlijks in het derde weekend van september organiseert onze westernclub een spectaculair westernevent. Wat begon met een eenvoudige bar en barbecue is nu uitgegroeid tot een compleet dorp in western style: Stone City. Je vindt er een winkel, gevangenis, smederij en een heuse kerk. Het perfecte decor voor een reis terug in de tijd. Stone City wordt dan ook jaarlijks druk bezocht door schutters uit heel Nederland en omliggende landen.

U kunt Stone City ook huren voor het vieren van uw themafeest. Neem voor de mogelijkheden contact op met de beheerders, telefoon +31 (0)46-4337800 (na 18:00 uur).