Arrangementen

Arrangementen

Schietsportcentrum Stein leent zich bij uitstek voor het houden van bedrijfs- of personeelsuitjes en teambuildingactiviteiten. We bieden verschillende arrangementen en kunnen dan een gezellig samenzijn of vrolijke gebeurtenis organiseren.

Bedrijfsuitjes
Wie heeft de meest vaste hand en het scherpste oog? Test uw schietvaardigheden onder deskundige begeleiding van een instructeur!

Wij bieden arrangementen voor o.a. bedrijfs- en personeelsuitjes waarbij gebruik gemaakt kan worden van de schietbanen en verschillende wapens. U sluit uw uitje af met een lekker hapje en een drankje. Teambuilding gegarandeerd!

Speciale gebeurtenissen
Beleef eens een bijzondere avond met uw gasten en neem ze mee naar het Wilde Westen van Amerika!

Het schietsportcentrum beschikt over een kleine en een grote kantine en een buitenaccommodatie die bijzonder geschikt zijn voor het houden van (thema)dagen in bijvoorbeeld Western- of Country-stijl. Voor een onvergetelijk samenzijn waar nog lang over nagepraat wordt!

Vergaderen
Voor formelere gelegenheden beschikt het centrum over een vergaderlocatie voor circa 25 personen. Indien gewenst, kunnen we uw vergadering of lezing voorzien van een vergaderarrangement bestaande uit koffie, thee en frisdrank.

Neem vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we samen de wensen en mogelijkheden om uw gelegenheid of uitje tot een onvergetelijk event te maken.